english
С неоценимото съдействие на:
Обновления (архив)
върни се към началната страница


Новините (архив)

Още официална информация от Агенция ПРИМА:

Здравейте отново,

Във връзка с продажбите на билети в билетен център на НДК за концерта на Dream Theater на 03.07.2002 г. , искам да ви съобщя следното:
Билети от 10 лева ще бъдат пуснати в продажба през последните дни непосредствено преди концерта. Това ще бъдат билети за правостоящи, като хората, притежаващи подобен билет, ще бъдат упътвани към втори балкон на Зала 1.
По отношение на някои въпроси във форума относно местата в двете оркестрини, трябва да направим следното уточнение - тъй като пространството в двете оркестрини е ограничено и с цел безопасност, се отпускат точно 300 места. За да може да се осигури конкретно място на всеки зрител, закупил билет от 50 лева, се поставят места и съответен сектор, за да може да се улесни пропусквателният режим в залата.
По въпроса кога ще бъде пуснат Б сектор на оркестрините, бихме желали да поясним, че този сектор засега е предназначен за билети, които ще бъдат пуснати в продажба по интернет. Online продажбата включва и билети по 20 и 35 лева.
Същевременно Агенция ПРИМА прави всичко необходимо, за да се осигури среща на феновете със самите членове на Dream Theater по време на посещението им в София. Искрено се надяваме, че една подобна среща с James LaBrie, Mike Portnoy, John Myung и Jordan Rudess ще е от невероятно значение за феновете. Все още е твърде рано да се потвърди подобна проява, но при първа възможност подробна информация ще бъде пусната в този сайт и в печатните медии.
За да могат феновете да имат по-добра представа за местата в Зала 1 на НДК, в този сайт ще бъде пусната и подробна скица на всички сектори с изключение на оркестрините и съответните цени на билети.

Благодарим за всичките въпроси.

Агенция ПРИМА
тел: 958 60 93
факс: 958 60 73
е-mail: office@agencyprima.com


Върни се горе
Вече официално мога да ви представя чисто новия форум на страницата, където спокойно можете да задавате всички въпроси, които ви вълнуват относно концерта, както и да да разисквате всякакви въпроси относно живота, вселената и всичко останало. За да влезете във форума, кликнете този линк, или използвайте връзката непосредствено под логото на сайта.


Върни се горе
Това е пълният текст, написан на гърба на флаера към билета за концерта на Dream Theater.

ВНИМАНИЕ
  1. Забранено е в залата на концерта да се внасят лесно запалими продукти, стъклени бутилки, хладно и огнестрелно оръжие и дуги опасни елементи. Организаторите на концерта не носят отговорност за съхраняването на забранените предмети.
  2. Забранено е да се внасят звукозаписни устройства, фото и видео камери, прожектори и лазерни точкови фенерчета. Всеки направен аудио или видеозапис е противозаконен и ще бъде преследван по съдебен ред.
  3. Забранено е в района на провеждане на концерта да се продават незаконно произведени касети, дискове, фланелки и други. Всички такива ще бъдат конфискувани.
  4. На концерта няма да се допускат лица под въздействието на наркотици или алкохол.
  5. Моля, купувайте билети от обявените в плаката места, защото те важат само в комплект с този флаер, който е за еднократна употреба. Лицата, заловени да продават фалшиви билети, ще бъдат предавани на полицията.
  6. Моля, обръщайте се за всякаква информация към представителите на Агенция ПРИМА.


Върни се горе
Промо снимка, предоставена ни от Орфей Мюзик.Върни се горе
Официална информация от Агенция ПРИМА относно концерта на DT в София:

Здравейте,

Както вече е добре известно, Dream Theater пристигат за концерт в България на 03.07.2002 (сряда) по покана на Агенция ПРИМА. Повечето от вас са се информирали предварително за това събитие от официалния сайт на Dream Theater, където датата за концерта в Зала 1 на НДК бе публикувана няколко дни преди официалното оповестяване от страна на Агенция ПРИМА. Принципна договорка за концерт на Dream Theater в София, който да е част от предстоящото им европейско турне, бе постигната между Агенция ПРИМА и мениджмънта на групата още през месец октомври 2001.

С цел да бъдете по-обстойно информирани за самия концерт и продажбата на билети, ви съобщавам, че от 30.04.2002 (вторник) стартира продажбата в Билетен Център на НДК, като цените са 20 лв, 35 лв., 50 лв. (оркестрини) и 10 лв. за правостоящи. След великденските празници ще бъде предоставена и online продажба по интернет. Точен адрес за покупка на билети по интернет ще бъде публикуван в най-скоро време.

Същевременно на този сайт ще се постараем да даваме колкото може повече предварителна информация относно предстоящи телефонни интервюта с Dream Theater, които ще бъдат излъчвани по редица радиостанции в София и страната. Подобна предварителна информация ще бъде публикувана и за интервюта с групата, които са публикувани в печата. Не на последно място ще има перманентна информация относно подготовката на концерта и всичко любопитно относно вероятната среща на феновете с Dream Theater по време на престоя им в България.

Dream Theater и съпътстващият ги екип ще пристигнат в София на 2-ри юли от Атина и ще отпътуват за следващата си спирка от турнето на 4-ти юли.

За повече информация:
Агенция ПРИМА
тел. 02/958 60 93, 958 60 94
факс 02/958 60 73
email: office@agencyprima.com


върни се горе
Ето и списък с досегашните материали, излезли в печата през последните няколко дни:

1. "Дрийм Тиътър идват в София" - в-к Труд, 25.04.2002, стр. 35
2. "И Дрийм Тиътър ще свирят у нас" - в-к Сега, 26.04.2002, стр. 23
3. "Дрийм Тиътър у нас на 3-ти юли" - в-к Новинар, 26.04.2002, стр. 16
4. "Европейското турне на Дрийм Тиътър минава през София" - в-к 7 Дни Спорт, 26.04.2002, стр. 16
5. "Още две световни звезди ще имат концерт у нас" - в-к Монитор, 27.04.2002, стр. 16
6. "Дрийм Тиътър ще идват у нас на 3-ти юли" - в-к Демокрация, 27.04.2002, стр. 24
7. "Дрийм Тиътър идват с 3 тона техника" - в-к Стандарт, 29.04.2002, стр. 30


върни се горе
Така ще изглеждат билетите за концерта на Dream Theater в София:върни се горе


към началната страница

 
За контакти, въпроси и мнения:  dtsofia@mail.bg
  office@agencyprima.com


Тази страница е била отваряна Triada Free Counter пъти от 30.04.2002 насам